Nivesh N.V. is een werkarm van de Kamer van Koophandel en Fabrieken met aan het hoofd een directeur.

Als werkarm van de Kamer van Koophandel en Fabrieken is Nivesh N.V. een financieel adviesbureau / intermediair waar ondernemers tegen vergoedingen terecht kunnen voor financiële informatie en adviezen over zowel locale als internationale instellingen.

Verder heeft Nivesh N.V. nog tot doel andere reeds succesvolle ondernemers te motiveren om in jonge opkomende ondernemers te investeren. Het geen betekent dat ondernemers ondernemers helpen.

Ondernemers die financieel- administratief advies nodig hebben om hun onderneming te besturen kunnen ook bij Nivesh N.V. terecht.

De Missie

De Missie van Nivesh N.V. is : 

Om ondernemerschap in Suriname te stimuleren door tegen vergoedingen financiële adviezen te verstrekken aan opkomende en reeds bestaande ondernemers die het kapitaal niet hebben om een onderneming te starten of om hun onderneming uit te breiden.

De Visie

De Visie van Nivesh N.V. luidt als volgt :

Als een financieel adviesbureau, gericht op het stimuleren van de ondernemerschap in Suriname willen wij door het verstrekken van adviezen inkomsten werven om zodoende projecten voor opkomende en reeds bestaande ondernemers  uit eigen middelen tegen een redelijke rentepercentage te gaan financieren. Ook zullen wij op lang termijn deze ondernemers benaderen weer in andere ondernemers investeren.